פורום טיולים לשומרי מסורת ודתיים

קרחום לצידנית

היי,

 

אני טס לאירופה בשבועות הקרובים ואני שומר כשרות.

 

בגלל שיש צורך בהבאת ציידנית ואוכל מהארץ לצורך מאכלים קפואים

 

רציתי להתייעץ – איזה סוג של קרחום עדיף לסיטואציה הזו?

 

לפי מה שהבנתי קיימים 2 סוגים של קרחום – קשיח (שאני פחות מעדיף בגלל המשקל) וגמיש – מעין שמיכת קרחום.

 

מה הכי מומלץ? מה החסרונות והיתרונות?

 

אשמח לעזרתכם, תודה רבה.

2.תגובה ל: קרחום לצידנית תגובה ל - 1

מכיון שאסור להכניס סוגי מזו מסוימים לא מומלץ בכלל לשלוח צידנית בנפרד מהמזוודה. אם אתה מביא בכל זאת, יש צידניות רכות וקטנות יחסית שניתן להכניס בתוך מזוודה.

למרבית המקומות בארצות אירופה ניתן היום להזמין ע”י KOSHER 4 U או דומים לו.

 

3.תגובה ל: קרחום לצידנית תגובה ל - 1

שלום

מנסיון של מספר טיסות

 

אין צורך בקרחום

 

אני מקפיא את כל האוכל בהקפאה עמוקה כאן בארץ לאחר כשהאוכל קפוא כיום או יומים לפני הטיסה עוטף בנייר עיתון עם נילון נצמד

 

מכניס בתוך תיקי צידנית במזוודה  לבטן המטוס

 

נשאר קפוא הרבה שעות אחרי הטיסה

 

 

4.תגובה ל: קרחום לצידנית תגובה ל - 3

אוקיי, ומה עושים במהלך הטיול? כשעוברים ממלון למלון? עדיין צריך לשמור על הקור של האוכל במהלך היום..

5.תגובה ל: קרחום לצידנית תגובה ל - 4

נכון

אני בדרך כלל עושה טיול כוכב 

 

 

6.תגובה ל: קרחום לצידנית תגובה ל - 4

חזרנו השבוע משוויץ. עברנו 3 דירות ב12 ימים. הבאנו מהארץ פרגיות, חזה עוף, נקנקיות – קפוא. הכל יצא קפוא מהארץ. הוכנס בציידניות(אחת רכה, אחת קשיחה) לתוך המזוודות  והגיע קפוא לדירה בשוויץ. (12 שעות מרגע היציאה מהבית. עד הכניסה לדירה הראשונה בשוויץ.) הצידנית הקשיחה שמרה טוב יותר. היו קרחונים קשיחים ששמשו אותנו לימי המעבר בין הדירות. וכך האוכל נשמר קפוא כל העת. וכל יום הפשרנו מה שרצינו.

טיפ נוסף – הבאנו הרבה גבינה צהובה שהקפאנו בארץ+ טוסטר קטן. ורוב הימים הכנו טוסטים בבוקר. פינוק שממש לא מסןבך

 

×