היבשת שמתחת - אוסטרליה הענקית עם הערים השוקקות והמדבריות המהפנטים, ניו זילנד עם הירוק והכבשים, וכל איי גן עדן מסביב - לא פלא שלמטיילים אף פעם לא נמאס מהאיזור הזה. צריכים עצות לטיול בדרום הפסיפיק? זה המקום בשבילכם!
לחמם סורקים סופ''ש הגיע - בשבועות האחרונים חלה האטה בקצב הפרסום, איפה הסופ''ש של ב 120 תמונות ומעלה ?
היו לנו את כל הנושאים, עברנו כבשים, מים, יבשה, אנשים ומכוניות...אבל את הנושא שהכי אהבתי אף פעם אי אפשר למצות...
מהי הנקודה הכי יפה בפסיפיק ? או הנ
מכיוון שכולנו יודעים איפה זה ולמה זה, בכל זאת יש כאלה שלא יודעים, ספר, מתי היית, מתי השעות הטובות לצפייה באגם החלק וכן הלאה...ולמה אתה חושב שזו הנקודה היפה ביותר בטיול שלך...
זוהי נקודה בטיול שמאוד ריגשה אותי... היא נמצאת בקייטלניס שבאי הדרומי.
פשוט להיות על המגדלור ,להסתכל על האבנים שמוליכות כאילו לקצה העולם ולהביט למטה אל כלבי הים שמשחקים במים-מדהים!
זורביבית:-)
חוף מדהים שנמצא ליד העיר דאנידין באי הדרומי..
ללכת על החוף, להסתכל על הים, לראות את המים המתנפצים, הציפורים ובקצה החוף מחכים הפינגווינים החמודים, אם יש מזל...שלוות נפש שקשה לתאר...
זורביבית:-)
עמית אתה והנושאים הבעייתיים שלך הרי לפחות מבחינתי ברגעים הכי יפים בטיול לא היתה לי מצלמה ואם היתה זה בטח היה הורס את הרגע.
במחשבה שניה...
בכל זאת מצאתי נקודה שמאוד אהבתי מדובר באגם טיקפו ולמרות שכבר היה קצת חשוך והתמונה לא מהמוצלחות בעולם מרבד הפרחים
אופס רק עכשיו הפנמתי שדיברת על הנקודה הכי יפה
אם כך הנקודה הבאה תהיה זו:
החוף ביום הראשון באבל טזמן - תגידו שזה המזג אוויר תגידו שאלה הצבעים הכל יהיה נכון אבל מה שהכי עשה את הרגע היה שעד שירדנו אל החוף גם האדם הבודד הזה שנמצא שם בתמונה הבין את הרמז והש
אם חיפשתי בטיול מקום שלקוח מאיזה ספר של טולקין זה יהיה היערות שבטרק המילפורד - ספציפית במקרה הזה ביום השלישי בירידה ממקיניון פאס.
כמעט וניתן לדמיין את ההוביטים עוצרים שם לאיזו ארוחת צהריים (או ערב או ערביים או ארוחת עשר או ארוחת חצות או ...)
התמונה האחרונה שצולמה בקימברלי במערב אוס` אינה מהמקום היפה ביותר ב-OZ אפילו לא מהיפה ביותר בקימברלי אבל העובדה שאף אחד לא יודע על קיומו של המקום ושאת מספר האנשים שמבקרים בו כל שנה אפשר לספור עם אצבעות עשו את זה בשבילי (מה גם שהוא באמת יפה)
המקום נקרא g
מישהו דיבר על הר קוק מקודם ? הנה משהו לתמרץ. התמונה מצולמת מהקיאה טרק, בדרך למטה, בשקיעה כמובן. כמה טיפים לגבי הטרק והבקתה שבסופו : הבקתה עולה יחסית הרבה כסף (20$), אין חימום, אבל היא מתוחזקת ברמה גבוהה מאוד (כולל שמיכות !). חוץ מזה, לקנות הרבה שום, לתלות
אנשים אומרים לי - מה לך פיג`י ? סע לתאילנד, אותו דבר בפחות כסף, אבל על האי בתמונה, היינו 15 אנשים (אני הישראלי היחיד כמובן), בערב מוזיקה פיג`יאנית מקורית וארוחת הבוקר מצוינת. חוץ מזה, יש שם אתר שנורקול מגניב במיוחד, עם נחשי ים. מי שמתחזק את הריסורט זה בחו
התמונה הזו מייצגת למעשה שתי אסכולות בנוגע לקווינסטאון, עיר האקסטרים של ניו זילנד. מצד אחד, אפשר להוציא מאות דולרים על מצנחי רחיפה ולראות את הremarkables, ומצד שני אפשר להוציא 17 דולר על נסיעה ברכבל, ולראות את הremarkables. בכל מקרה, הנוף מדהים.
תגיד, הנסיעה לפיג`י היא מאוד בעייתית? (ציינת שבהפלגה יש הרבה רטיבות, משהו רציני שיכול לפגוע בדברי ערך כמו מצלמות יקרות? ) , פיג`י נראה מגניב לגמרי, כדאי לעשות את המאמץ?
אחד מהgreat walks, הheaphy track. טרק קליל אבל קצת ארוך, 81 ק''מ. מתחיל בcolingwood, עיירונת פצפונת בgolden bay, ומסתיים (בתמונה) בחוף המערבי, צפונית לkaramea. הטרק קליל למדי, אבל מה שקשה זה לחזור ממנו לנקודת ההתחלה. בערך 6-7 שעות נסיעה, אלא אם כן מוכנים
אהלן טלי !
קראתי את ההודעה שלך למעלה, והייתי ממליץ לך לרכז את הטיול שלך בניו זילנד, ואני חושב שהתמונות הנ''ל מוכיחות את זה. בקשר לאוסטרליה לא אוכל לייעץ לך, כי לא טיילתי שם. בנוגע לפיג`י, ההגעה היא די פשוטה. יש טיסות כל יום מאוקלנד, וכנראה גם מבריסבין, ו
אמנם עם כל הכבוד לקווין שרלוט סאונד, הוא לא המקום הכי יפה שהיינו בו בטיול, אבל בהחלט השקיעה הכי יפה שראיתי (ורדפתי אחרי שקיעות וזריחות בטיול).
אגב, התמונה צולמה מה ''פורנקוס לודג`'' שנמצא בקווין שראלוט סאונד, והוגדר בלונלי פלנט כ''מתת האל לתרמילאים''- על