היבשת שמתחת - אוסטרליה הענקית עם הערים השוקקות והמדבריות המהפנטים, ניו זילנד עם הירוק והכבשים, וכל איי גן עדן מסביב - לא פלא שלמטיילים אף פעם לא נמאס מהאיזור הזה. צריכים עצות לטיול בדרום הפסיפיק? זה המקום בשבילכם!
כבשים עליך שמשון ! בעצם חיות בכלל, בשבוע האחרון התפרסמו פה תמונות של כל מיני וילדעחאייס שונים (אידיש רבותי...), אתם מוזמנים לאתגר אותנו בסופ''ש הנוכחי, הרבה מאד אנשים כבר חזרו מהטיול ואני מאד רוצה לראות את התמונות של הדור החדש !
קדימה הסתער !
לחמם ס
במהלך השוטטות שלי באיזור הקטלינז והחיפוש אחר חיות הים המאפיינות את האיזור נתקלתי בקרב בין אריה ים לכלב ים.
הצלחתי לצלם את הקרב בכמה תמונות והנה הפרוט...
תמונה 1 - אריה ים שוכב לו בפנאן על החוף וגורם לי לחשוב שהוא מת כבר מזמן ואף אחד לא הגיע לפנות את הגו
ואז כאילו משום מקום, קמה לה לתחיה גופת אריה הים ומראה לכלב הפולש מי כאן בעל הבית בקרב שכלל מכות, צעקות, גניחות וקהל משולהב (אני וחבריי) שעודד את שני הצדדים במקביל...
לאחר הקרב הקצר, ידו של אריה הים היתה על העליונה. הוא גירש את הפולש החוצפן והתפנה לגרש פולשים חוצפנים אחרים - אנחנו. זה נגמר בריצת אמוק שלנו מהחוף לעבר הרכב שחנה לא רחוק (אך עדיין, הריצה נראתה כנצח כאשר אריה ים רודף אחריך) והסתגרות ברכב עם חלונות ודלתות סג
אורן...תמונות יפות, התמונה ? ראיתי את האתר שלך בזמנו ואני רואה שטיילת בכל העולם ? כל התמונות שלך ? מאד מיוחדות !!!
מלבד זאת כל סופ``ש עולה נושא אחר - ועכשיו זה חיות, תוכל לפרסם בנושאים אחרים בשבועות הקרובים אם תרצה.
בכל מקרה - תודה על ההשתתפות.
ע