פורטל המטיילים הגדול
טיולים בעולם למטייל »
טיולים בישראל טיולי »
שירותי תיירות זה כדאי לך »
כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. הגודל לא תמיד קובע..... 29/07/2010 07:47 לתגובה הבאה
סקיפי סקיפי לא מחובר סקיפי  משתמש פעיל 292 הודעות עד כה
קראתי פה באחד ההתייחסויות על קבוצות ההדרכה שחשוב מאוד שתהיה רבת משתתפים כי ככה עולה הסיכוי ליצור שכבות גיל ורמות גלישה אחידות בקבוצות ההדרכה.
אין לי ויכוח עם העיקרון, העניין הוא מה המשמעות של עיקרון זה!!!
המשמעות של עיקרון זה היא שאנו רוצים להגיע בקבוצות אילו למצב הדרכה בו תהיה חלוקה נאותה של רמות גלישה וגילאים בהתאם-ולכן מה שחשוב הוא(לדעתי) להגיע למספר כולל של מודרכים שלא יהיה פחות מ70-80 מודרכים.מהיכרותי את קבוצות ההדרכה, במספר שכזה ניתן להגיע לחלוקה נאותה של רמת גלישה וגילאים ולא חייבים יותר מזה.
ברור גם לדעתי כי לקבוצות גדולות מאילו יש חסרונות שבהרבה מאד מקרים עולים על היתרונות- אין אינטימיות , יש צורך תמיד להיות במלונות גדולים ו"תעשייתיים" שלפעמים מאבדים בהם את אווירה של חופשת סקי אמיתית כמו גם כמות גדולה של מדריכים ובהם גם כאלה שלא שייכים לאיגוד מדריכי הסקי(שהרי צריך לספק את הביקוש...) ואז לא תמיד רמת ההדרכה הינה מספקת.
אז אני חושבת שחברה שרואה עצמה מספיק מקצועית תדע לקיים את התנאי הזה שלא מערבבים גילאים ולא מערבבים רמות גלישה שונות. אנחנו צריכים לוודא שהם(החברות המבצעות) מתחייבות ועומדות בהתחייבותם, כמו למשל אם חברה מתחייבת על 6 מודרכים למדריך ברמת המתחילים יש לוודא שאכן תנאי זה מתממש !
אני גם הייתי מנסה לברר כיצד החברות המבצעות התמודדו בעבר אם מצבים קיצוניים , והאם למשל הביאו מספיק מדריכים גם עבור קבוצה גיל ורמה מסוימת אשר בה מעט מאד מודרכים.
אז לומר שהרבה זה הכי טוב,לדעתי, לא חכם. שוב הוכח מה שאנו יודעות/עים מזמן,
שהגודל לא תמיד קובע, חשובה האיכות...!
ותחשבו על זה Rolling Eyes

סקיפי

סקיפי
סמן להדפסה   שליחה לחבר הוספת תגובה
2. הגודל לא תמיד קובע..... תגובה ל - 1 29/07/2010 11:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ede1 לא מחובר ede1  משתמש בינוני 103 הודעות עד כה
מסכימה, לכן נוסעים לבד. פעם הייתי בקלב מד והתאחזבתי קשות מרמה נמוכה של מדריכים. לקבוצות גדולות יש דברים שבעיניי הם חסרונות, אבל בעיניים של אחרים יכול להיות יתרונות.
לשם שינוי חשבתי לנסוע השנה במסגרת כל שהיא, אך דחף לארגן הכל לבד גבר Laughing . אנחנו לא פריקים של כיבוש פסגות וגבעות, לכן חלק של להנות עם משפחה חשוב מאוד, כמו גם עלות הנסיעה.
אולי פעם הבא נצטרף לקבוצה....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הגודל לא תמיד קובע..... תגובה ל - 2 29/07/2010 20:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סקיפי סקיפי לא מחובר סקיפי  משתמש פעיל 292 הודעות עד כה
לדעתי את טועה בחשיבתך שלארגן לבד לך ולמשפחתך עדיף מלצאת עם קבוצה מאורגנת עם הדרכה בעברית.
תלוי איזו קבוצה!!! החברות שממלאות מטוסים לאוו דווקא מעידות על הצלחה! מי רוצה לטוס עם עוד 200 איש???
זה רק מחזק את מה שאני אמרתי.
שקבוצות מאורגנות קטנות (80 איש לערך) הן האידיאליות עבורך ובמיוחד לילדיך.
הם ימצאו חברה בת גילם בעברית ואתם תמצאו הורים לשבת ולצחוק עימם.
דווקא קבוצות יותר קטנות הן מאוד חברותיות ומשפחתיות והאוירה חמימה . יש מפעילה חברתית לילדים שמשעשעת אותם ועדיף 30 ילדים מאשר 100 ילדים(כמו שישי בקבוצות גדולות). זה כבר המוני ולא נעים.והכי חשוב שהמדריכים הם מאיגוד הסקי המקצועי!! אז בטוח לא תתאכזבי !
אם תארגני לבד למשל בקלאב מד אז ילדיך יאלצו להתחבר עם ילדים דוברי שפה אחרת גם בקבוצת ההדרכה וגם אחה"צ. זה לדעתי פחות נעים להם.

סקיפי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. הגודל לא תמיד קובע.....אבל לעיתים כן תגובה ל - 3 29/07/2010 22:54 לתגובה קודמת
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2459 הודעות עד כה
סקיפי הרשי לי לעשות פיין טיונינג למה שכתבת. לקבוצות הגדולות יתרונות וחסרונות.היתרונות אחידות קבוצות אבל לא פחות מכך מספיק ילדים בגילאים זהים שיוכלו להיות יחד אחרי שעות הגלישה. קחי בחשבון שבגילאי 10-13 בנות לא ישחקו עם בנים(וההיפך)ובנוסף יש ילדים שיעדיפו לשהות עם אחייהם ומשפחתם כך שמספר הילדים הפנויים למינגלינג די מצומצם.יתכן ולמשפחות בהן מספר ילדים אין לכך משמעות אך לנו הנוסעים עם ילדה אחת יש גם יש.
לגבי גודל הקבוצה , את לא באמת חושבת ש-200 איש יושבים כל יום יחד. גם שם נוצרות קבוצות וחברויות אינטימיות יותר וגם שם גודל הקבוצה נותן אפשרות להכיר יותר אנשים ולמצוא את אלו עמם יש יותר שפה משותפת.
לצורך קיום מה שרשמתי למעלה חשוב שהקבוצה תשהה במלון אחד ולא תחולק למספר מלונות.
ואגב אנו איננו חובבי קבוצות כלל וכלל אך במקה הזה יש לדעתנו יתרון לקבוצה ורצוי גדולה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הנה זה בא... הזוכים בתחרות דיווחי סקי 2010!
להודעה הבאה:איפה כדאי ללמוד snowboarding ?

אירופה

צפון אמריקה

אסיה - המזרח הרחוק

דרום אמריקה

מרכז אמריקה

אוסטרליה ואוקיאניה

אפריקה

מידע למטייל

דרושים ; עידכוני RSS ; מפת אתר ; תקנון האתר

Copyright © 1999 - 2010. Created by Lametayel.co.il * למטייל ברשת 1999 - 2010 © כל הזכוית שמורות.

פרסמו אצלנו