|
| 2. מבקשת עזרה לגבי המעבר מפנום פן לטרט ולאי קוצאנג תגובה ל - 1 |
30/07/2010 10:53  |
| |
עודד72 |
1214 הודעות עד כה |
|
|
אני לא ניסיתי את המעבר הזה, אבל אני יודע שחייבים לעבור בסיהנוקוויל. מבט במפת קמבודיה מגלה שיש כביש סוג א' רק בחלק המזרחי של החוף המקשר אותו לפנום פן.
מערבה יותר, הדרך לאיזור החוף מתוככי קמבודיה עוברת בהרים מיוערים בג'ונגלים והדרכים סוג ג' (בנדיבות סוג ג)- רשת של דרכי עפר צרות בתוך הג'ונגל ההררי שהופכות בקייץ לבלתי עבירות לחלוטין.
אני למעשה לא יודע אם תוכלי למצוא אוטובוס ישיר לקו קונג או שתצטרכי להחליף בסיהנוקוויל (עיירה יפה עם חופים טובים. מקסימום תישארי שם לילה אחד או שניים)
מסיהנוקוויל יוצאים אוטובוסים לקו קונג- עיירת הגבול. כ 80 בהאט יעלה לקחת מוטו (מונית אופנוע)מקו קונג לגבול . אם תגיעי בשבת או אחרי 4 אח"הצ הקמבודים יבקשו כמה דולרים בשביל overtime ובצד התאי (האט לק) תקבלי ויזה ל 15 יום. קו צ'אנג נמצא קרוב מאוד להאט לק.
דרך אלטרנטיבית מסיהנוקוויל לקו קונג היא בסירה, וזה לוקח כמה שעות טובות ורצוי לא במזג אויר גרוע (גלים עד 1 מטר נחשב סביר)
אני מעריך יומיים מפנום פן לקו קונג.
טרט:אוטובוס או מיניבוס לוקח שעה וחצי מהגבול לטרט.(120 בהט)
טרט קרובה למעגן המעבורת בLaem Ngop ( שעה אחת בסונגטאו (טוקטוק בגודל של פיקאפ)) ומעבורות לקו צ'אנג יוצאות מ 05:30 בבוקר עד 17:30 בערב. השיט נמשך 50 דקות ועולה 80 בהט
בקצרה: פנום פן- סיהנוקוויל- יום אחד
סיהנוקוויל-קו קונג- יום אחד
קו קונג-טראט- כשעתיים (עם המתנות ועיכובים, תעלי את זה ל 4 שעות
טראט- רציף המעבורת- שעה
קו צ'אנג- שעה
|
|
|
|