פורטל המטיילים הגדול
טיולים בעולם למטייל »
טיולים בישראל טיולי »
שירותי תיירות זה כדאי לך »
כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול אחרי צבא חוף לחוף בארה"ב. 29/07/2010 13:40 לתגובה הבאה
  yositsa לא מחובר yositsa  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
שלום,

רציתי להתייעץ לגבי טיול אחרי צבא לארה"ב.
אנחנו 3 חברים ומחפשים יעד לטיול, ברשות כל אחד מאיתנו כ-50 אלף ש"ח.
רציתי לדבר האם אפשרי להסתדר בארה"ב במשך כ-3 חודשים עם 10 אלף דולר? בהנחה שאנחנו רוצים לקנות רכב ב-2000 דולר ולחרוש את כל ארה"ב (או כמה שנספיק ב-3 חודשים).
אם יש לכם אולי טיפים, מכירים אנשים שעשו זאת?

אשמח לתגובות,
יוסי.
סמן להדפסה   שליחה לחבר הוספת תגובה
2. ראשית חוכמה מנהלות, ויזה יש? תגובה ל - 1 29/07/2010 13:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  1תמיר לא מחובר 1תמיר  משתמש פעיל 2415 הודעות עד כה
אפשר לעשות המון תוכניות יפות אבל אם אין ויזה אי אפשר לממש אותן.
2. ביררתם מה זה אומר קניית רכב מבחינת מנהלות וגם מבחינת נסיעה של אלפי מיילים ברכב ששווה 2000$?
3. בגדול סכום הכסף יכול להספיק.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיול אחרי צבא חוף לחוף בארה"ב. תגובה ל - 1 29/07/2010 13:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
קודם כל תודה על התגובה המהירה.
דבר שני לכולנו יש ויזה לארה"ב ל-10 שנים Smile
חוץ מזה 2000$ לרכב בארה"ב זה מספיק בשביל לקנות איזה פורד, שברולט או משהו שנוסע כמו שצריך, מקסימום מתקלקל? נכנסים למוסך.

השאלה שלי היא אם יספיק לי 10,000$ לבזבוזים, הכוונה שיוצאים למועדנים אז לשתות בכיף בלי לחשוב על הכסף,
כשאוכלים אז לא לגווע ברעב, להיכנס לפארקי שעשועים וכל מיני אתרקציות שבתשלום וכו'.

כמובן יש לזכור שאנחנו שלושה, אז אם קונים אוכל, ממלאים דלק, משלמים אגרה, ישנים במוטלים וכו' זה מתחלק הכל ב-3.

אז יספיק ל-100 ימים או לא?

[עודכן ב:29 יולי 2010 14:00:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טיול אחרי צבא חוף לחוף בארה"ב. תגובה ל - 3 29/07/2010 14:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
reuben13 reuben13 לא מחובר reuben13  משתמש פעיל 2054 הודעות עד כה
בחלונית משמאל לחלון הפורום, תמצאו ב-"חיפוש מהיר" קישור לשרשורים על קניית רכב. תעברו על זה.
למיטב ידיעתי, לקנות רכב זה לא כ"כ בעייתי כמו נושא הביטוחים. אני מבין שאתם "נהגים צעירים" (כן, גם בארה"ב בני פחות מ-24-25 נחשבים לנהגים צעירים), אין לכם רקורד ביטוחי בארה"ב, וחברות הביטוח יכולות לדרוש תשלום מאוד גבוה עבור שלושת החודשים האלה, בסופו של דבר השכרה יכולה לעלות פחות, אבל למיטב ידיעתי מקסימום תקופת ההשכרה (לפחות כך ב-traveljigsaw.co.il) היא 60 יום. כ"כ ישנם קנסות על החזרת רכב במדינה אחרת שאינה מדינת הלקיחה.
תעברו בעיון על כל ההודעות בנושא.

reuben
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. טיול אחרי צבא חוף לחוף בארה"ב. תגובה ל - 4 29/07/2010 17:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
israelimom israelimom לא מחובר israelimom  משתמש פעיל 586 הודעות עד כה
ראובן, בנושא אורך ההשכרה, פניתי בעניין לחברת נשיונל ואמרו לי שיש אפשרות לשכור רכב גם לשלושה וארבעה חודשים. צריך לפנות לנציג שלהם ולבקש שכירות ארוכת טווח.

יוסי, תרים טלפון לכמה חברות השכרת רכב, או שתברר אפילו מחיר לחודש באתר של נשיונל לנהגים בגילכם. בגדול, לתקופה של שלושה חודשים, לדעתי עדיף לשכור רכב ולדעת שאתה עם רכב חדש ומטופל שאם יש בו תקלה, אתה פשוט אוסף חלופי בסוכנות הקרובה וממשיך בטיול. להתעסק עם קנייה ומכירה של רכב לוקח זמן וידע מקומי וממילא תפסיד ערך רב (תחשוב על הקילומטראז').

תראה, אנחנו מתכננים טיול משפחתי (גם כולם בחדר) לשלושה חודשים בקיץ וצופים עלות של 60-80 אלף ש"ח, כך שמאה חמישים אלף לשלושתכם נראה לי תקציב מכובד ונקווה שתחזרו עם עודף.

לגבי מסלול, חוף לחוף ישיר, או עם הרבה זיגזוגים בדרך? רוד טריפ אמריקני זה לגמרי סבבה, רק קחו בחשבון הוצאה יפה בסעיף דלק (אפילו במחירים אמריקניים). כמה בערך יעלה, תלוי מאד במסלול שתעשו.

לגבי מלונות, תלוי כמה תשקיעו זמן בתכנון ובאיזה עונה תסעו. בקיץ המחירים יותר גבוהים ברוב המקומות. בגדול, שלושה בחדר, יעלה לכם סדר גודל של $80 לחדר במוטלים.

יגידו אחרים מה דעתם, אבל נראה לי ששלושה בחורים צעירים, אפילו עם ויזה, כדאי שתגיעו עם כרטיסים סגורים להלוך ולחזור, עם מסלול כלשהו ואולי אפילו עם כמה הזמנות מלונות.

למתי הטיול מתוכנן? אם אתם רוצים לשלב פארקים לאומים בעונה, צריך להזמין מקומות כבר עכשיו לקיץ 2011. אם אתם רוצים לנסוע יותר לכיוון החורף, קחו בחשבון שאיזורים בצפון ארה"ב לא כל כך זמינים לטיולי חורף.

ענת - סיכום טיול 2009 + תכנון טיול 3 חודשים לחוף המערבי בקיץ 2011 : בלוג טיול החוף המערבי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. השכרה ארוכת טווח תגובה ל - 5 29/07/2010 18:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
reuben13 reuben13 לא מחובר reuben13  משתמש פעיל 2054 הודעות עד כה
פעם גם אני פניתי טלפונית למרכז ההזמנות של נשיונל, בקשר להשכרה ארוכת טווח, ומסרו לי מחיר שעדיף היה כבר לקנות רכב חדש ולשמור אותו לטיולים הבאים.

reuben
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. טיול אחרי צבא חוף לחוף בארה"ב. תגובה ל - 5 29/07/2010 18:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בגדול, עוד לא חשבתי על תאריכים כי אני לא יודע את מצב מזג-האויר בארה"ב ובאיזה חודשים קר ובאיזה חודשים חם. התכנון שלי הוא מאוקטובר-נובמבר ל-3 חודשים בערך.

בנוגע לרכב, אני אתקשר לחברות השכרה לראות כמה עלול לעלות השכרה של רכב ל-3 חודשים, אבל הסיבה שאני רוצה לקנות רכב היא כי אני רוצה רכב מסוג וואן, GMC או משהו בסיגנון. אני לא חושב על ירידת ערך של הרכב, כי בסך הכל זה רכב שיקנה בערך ב-3000 דולר, אז מקסימום נמכור אותו ב-2500 דולר? לא קרה כלום.

לגבי הפארקים הלאומיים, את בטוחה שצריך להזמין מקום מראש?
לגבי מלונות, אני לא מתכוון להזמין שום מלון מראש, יש מלא מוטלים בארה"ב בדרכים, אפשר לעצור בעלות של 20-30 דולר ללילה - אני מסתדר בכל מקום וגם חברים שלי, אז זאת לא הבעיה.

לגבי הטיול, החשיבה שלי היא משהו בסגנון החוף המערבי קצת כולל את ווגאס (כמובן!) וגם החוף המזרחי ממיאמי עד ניו-יורק.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. טיול אחרי צבא חוף לחוף בארה"ב. תגובה ל - 7 29/07/2010 18:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודו מרמת גן דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 6122 הודעות עד כה
אוקטובר נובמבר - אתה נכנס לתוך החורף ואם אתה לא מתכוון לעשות ספורט חורף, הרי שיהיה לך מאוד קשה לטייל.
בחצי הכדור הצפוני החורף מתחיל בסביבות אוקטובר נובמבר ומסתיים בסביבות מרץ אפריל.
בארה"ב ישנם הרבה אזורים ומקומות שגם באפריל לא ניתן להגיע בגלל שלגים.

יש לי הרגשה שהמידע שיש לך לגבי מוטלים לא מדוייק או שגוי.
רוב המוטלים עולים יותר מ 20-30 דולר, אלא אם לא הבנתי את החישוב שלך ואתה מתכוון מחיר לאדם.

קרא גם את האמור בלינק המצורף + הלינק שתמצא בפנים.

http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-2844633/srch-#ms g_2844633

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. טיול אחרי צבא חוף לחוף בארה"ב. תגובה ל - 7 29/07/2010 22:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לגבי הפארקים הלאומיים - אין צורך להזמין מראש כניסה אל הפארקים. אם אתם רוצים להתאכסן במשך כמה ימים בתוך פארק לאומי (בלודג' או בקתה), הרי שבפארקים הפופולריים בעונת התיירות צריך להזמין מקום, לפעמים חודשים רבים מראש.

מוטלים על הדרך זה סבבה וזה גם חלק מההווי האמריקני. כמו שאמר דודו, המחיר שציינת הוא שליש מהעלות של חדר ללילה, כך שאם אתה מתכוון פר אדם לשלושה בחדר, יש לך טווח מחירים הגיוני.

ענת - סיכום טיול 2009 + תכנון טיול 3 חודשים לחוף המערבי בקיץ 2011 : בלוג טיול החוף המערבי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. טיול אחרי צבא חוף לחוף בארה"ב. תגובה ל - 8 29/07/2010 23:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  lbd לא מחובר lbd  משתמש פעיל 2142 הודעות עד כה
1. קנית רכב---כמו שהוזכר בפורום היא לא כדאית ומאוד מסורבלת לאלא שלא תושבי ארה"ב. תרדו מזה.
2. שכירת רכב--- Mad אם לא ניתן לשכור ל-90 יום תחלקו לפעמיים 45.
תשכרו מאחת החברות בארץ ותדאגו שיכלול את כל הביטוחים.
3. כסף---לפי דעתי 50 אלף ש"ח לאדם צריך להספיק.
4. עונת הטיול---לא ממליץ לטייל בחורף אם אתם לא חובבי סקי.
ממליץ בין מאי-לספטמבר.
5. מוטלים---ברשת MOTEL 6 שהיא אחת הזולות מחירי החדרים ל-3 בין 40$ למקומות לא מרכזיים עד 100$ בערים הגדולות.
6. פארקים לאומיים---הלינה בתוך הפרקים בבתים מאוד יקרה, אפשר בקמפינג אך כמו שנאמר יש להזמין מראש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. טיול אחרי צבא חוף לחוף בארה"ב. תגובה ל - 10 29/07/2010 23:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דיברתי עכשיו עם נשיונל בטלפון (עם מרכז ההזמנות בארה"ב). לא היתה לה שום בעיה עם הזמנה ל-100 יום לתאריכים שביקשתי. נתנה בדיוק את התעריף שיש באתר לתקופות שאפשר להזין שם ביוני 2011 ואז הציעה (אחרי שביקשתי) הנחה של עשרה אחוז.

שאלתי אותה עם עדיף מבחינת המחיר לפצל להזמנות קצרות יותר והיא אמרה שאורך ההזמנה לא משנה את התעריף ברגע שעוברים את השבוע.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. טיול אחרי צבא חוף לחוף בארה"ב. תגובה ל - 10 29/07/2010 23:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 4216 הודעות עד כה
חבר'ה - אלף סליחות, אבל מאיפה נולד הסיפור הזה של הסקי?? יש איזורים נרחבים בארה"ב שהחורף הוא העונה הטובה ביותר לטייל בהם, לצידם יש איזורים שאפשר לטייל בהם בחורף עם לוקחים בחשבון את מגבלות מזג האויר. נכון שאיזורים רבים, בעיקר בחציה הצפוני של ארה"ב חווים חורף קשה מאד עם הרבה שלג ולא ניתן ליהנות מהם בחורף כפי שבקיץ, אם בכלל. אבל מכאן ועד לקבוע שכל מה שניתן לעשות בארה"ב בחורף זה סקי ושאר ספורט חורף... לא ממש מסתדר לי עם נסיוני ממספר טיולי חורף בדרום יוטה וקצת בקליפורניה. גם יש כאן בפורום לא מעטים אחרים שטיילו בחורף, כולל יערה ואושרה שטיילו כל החורף לאורך דרום ארה"ב עם קרוואן.

אין ספק עם זאת שבעיקר בחורף צריך לקחת בחשבון את מגבלות מזג האויר בבחירת היעדים וגם באופן ההתכוננות לטיול. בהקשר לדיון הזה, אומר לדוגמא, שצמיגים טובים וחדשים שמיועדים לנהיגה בתנאי שלג יכולים לעשות לעתים את ההבדל.

http://hatiyulimshelori.blogspot.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. טיול אחרי צבא חוף לחוף בארה"ב. תגובה ל - 12 30/07/2010 03:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה לכולם על התגובות והשתתפות.

אני לא מתכנן טיול חורף, היעד שלי הוא ארה"ב בקיץ!
בקשר לעונות, העונות הקרובות אוקטובר-נובמבר-דצמבר-ינואר הן לא טובות לטיול בארה"ב? יהיה קר? אני לא ממש יודע איך המזג-אויר שם.. צריך קצת עזרה.

בקשר לרכב, אין בעיה להשכיר רכב, אם זה יותר קל ומשתלם אפילו ברצון, אבל השאלה היא אם יש וואן שאפשר להשכיר? האם אפשר להחזיר אותו במדינה אחרת? ז"א אם אני לוקח את האוטו בניו-יורק, אני יכול להחזיר אותו במיאמי לדוגמא?

תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. טיול אחרי צבא חוף לחוף בארה"ב. תגובה ל - 13 30/07/2010 05:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 4216 הודעות עד כה
אוק'-נוב' זה סתיו, דצמ'-ינו' זה חורף. כמו בארץ. אם אתם רוצים טיול קיץ אז תבואו בקיץ.

ארה"ב מדינה גדולה ויש בה מזג אויר מגוון. ממדבריות לוהטים ויבשים ועד קרחוני עד ויערות גשם. אם אתם גמישים בבחירת תקופת הטיול שלכם, אז אני מציע לכם לעשות משהו אחר - תחליטו באיזה מקומות בארה"ב אתם רוצים לבקר ומה תרצו לעשות ולפי זה תבחרו את התקופה. אם תרצו לבקר לדוגמא בפארק הלאומי ילוסטון, אז אין ברירה אלא להגיע בחודשי הקיץ. לעומת זאת במדינות הדרום עדיף לטייל בחורף.

אין בעיה לאסוף רכב במדינה אחת בארה"ב ולהחזיר באחרת. זה רק עולה יותר. בד"כ 200-300$ יותר. כשמדובר על טיול ארוך של כמה שבועות זה לא הוצאה כ"כ גדולה אם מחלקים את זה במספר הימים.

http://hatiyulimshelori.blogspot.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. טיול אחרי צבא חוף לחוף בארה"ב. תגובה ל - 14 30/07/2010 09:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
האמת שבדיוק קראתי תיאור טיול מדהים בילוסטון בחורף. קור אימים, שלג עמוק ועדיין יש סיורים בפארק וזו ההזדמנות לראות טבע חורפי במלוא תפארתו, כולל להקות זאבים משחרות לציד בשלג. לא יודעת אם הישראלי הממוצע היה עומד בטיול כזה - לא הייתי בוחרת בו בעצמי. צריך גם ציוד מיוחד וגם ניסיון אישי בהתמודדות עם מזג אוויר כזה.

לי אישית יש תכנית זדונית לחוף לחוף חורפי ביום מן הימים. להתחיל בפלורידה בדצמבר/ינואר ולנסוע לאורך מדינות הדרום עד סן דייגו. יש בזה פחות מארה"ב "הקלאסית", אז נראה לי יותר "למתקדמים".

סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. טיול אחרי צבא חוף לחוף בארה"ב. תגובה ל - 15 30/07/2010 12:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 4789 הודעות עד כה
כמדומני שהחורף הוא הזמן האידיאלי לבקר בפלורידה. הלחות הנוראית של הקיץ והחום הכבד מפנים את מקומם למזג אויר יותר אנושי, ומחוץ לחגי הנוצרים, כנראה שגם פחות עמוס. בנוסף, זו גם לא עונת הסערות הטרופיות וההוריקנים, שנגמרת באיזור נובמבר, כמדומני.

גם צפונה מפלורידה מזג האויר עדין סביר. חוויתי חודש דצמבר בצפון קרולינה והיה מזג אויר סביר ולא נורא קר (קר יותר מתל אביב, כמובן, אבל לא משתווה לצפון ארה"ב).

גם בחלק המדברי של אריזונה טוב יותר לבקר כאשר הטמפרטורות יותר נורמליות מה- 40 מעלות של הקיץ.

הייתי בצפון מזרח ארה"ב בחורף (ינואר). זה כבר סיפור אחר. טמפרטורות עמוק מתחת לאפס, שלג, וכו'. יש כמובן הרבה ימים שמשיים וקפואים שניתן לטייל בהם, אבל טיולים רגליים נראים לי פחות במקום במזג אויר זה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. טיול אחרי צבא חוף לחוף בארה"ב. תגובה ל - 1 30/07/2010 13:16 לתגובה קודמת
דודו מרמת גן דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 6122 הודעות עד כה
בקיצור
יוסי
מהשאלות שאתה שואל בעקבות התגוןבות שאתה מקבל,
נראה לי שלפני שאתה נכנס לתכנונים כאלה ואחרים,
שב ועשה קצת שיעורי בית בנושא ארה"ב.
תלמד קצת קודם כל איפה נמצאת ארה"ב, האקלים בחלקיה השונים ומה מזג האוויר בכל האזורים.
אחרי כן, מה יש לארה"ב להציע לכם, איזה מקומות ואתרים בכלל מעניינים אותכם. רק בשלב הסופי - תתחיל לבדוק רכב ושכור וכו'.
בלי הרקע הכללי הזה יהיה לך מאוד קשה להגיע למסלול רצוי, ולכל מי שירצה לעזור לך ודאי וודאי שיהיה עוד יותר קשה.

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:וגאס ומערב הקריביים
להודעה הבאה:customs

איסתא - טיסות, מלונות, נופש טיסות
ארץ
עיר
יציאה  
חזרה  

טיסה לניו יורק

טיסה לניו יורק

טיסה סדירה דרך רומא

החל מ:958 $

טיסה למיאמי

טיסה למיאמי

טיסה סדירה דרך רומא

החל מ:985 $

אירופה

צפון אמריקה

אסיה - המזרח הרחוק

דרום אמריקה

מרכז אמריקה

אוסטרליה ואוקיאניה

אפריקה

מידע למטייל

דרושים ; עידכוני RSS ; מפת אתר ; תקנון האתר

Copyright © 1999 - 2010. Created by Lametayel.co.il * למטייל ברשת 1999 - 2010 © כל הזכוית שמורות.

פרסמו אצלנו