פורטל המטיילים הגדול
טיולים בעולם למטייל »
טיולים בישראל טיולי »
שירותי תיירות זה כדאי לך »
כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התייעצות לגבי מסלול של חודש בארגנטינה 28/07/2010 19:32 לתגובה הבאה
  nisanil לא מחובר nisanil  משתמש מתחיל 44 הודעות עד כה
אהלן...

אני מתכנן להגיע לארגנטינה לחודש מפרו בתחילת אוקטובר.

האמת חשבתי להתחיל בקורדובה אבל המליצו לי שלא שווה לבזבז את הזמן כי גם ככה אין הרבה אז מה אתם אומרים?

בכל מקרה אני רוצה לבקר בבואנוס (+קפיצה למאר דל פלאטה), פוארטו מאדרין, ברילוצ'ה אושוואיה ואל קאלאפטה...
אני לא מעוניין בטראקים, רק בטיולים יומיים כניראה.
איך ניראה לכם המסלול הזה? יש איזה מקומות אחרים שאולי כדאי לבקר או להוריד משהו מהנוכחיים?

ולגבי שאלת העלות... אני יודע שזה אינדיבידואלי... אני לא מתכוון להתכלב לגמרי ולא לחיות ברמה גבוהה מדי. להיות בהוסטלים ממוצעים ולעשות את רוב האטרקציות שרוב האנשים עושים... אני מתכוון להגיע ממקום למקום באוטובוסים... אני רוצה להתחיל בבואנוס ולסיים באל-קאלפטה, יש לי טיסה לבואנוס וחזרה מאל קלפטה... אז כמה ניראה לכם שזה אמור לעלות פחות או יותר בלי טיסה לתוך/מ המדינה..

תודה מראש
סמן להדפסה   שליחה לחבר הוספת תגובה
2. התייעצות לגבי מסלול של חודש בארגנטינה תגובה ל - 1 29/07/2010 09:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לילך ב. לילך ב. לא מחובר לילך ב. - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 968 הודעות עד כה
חודש כל כך מעט זמן למדינה כל כך ענקית!!

הייתי ממליצה אכן לוותר על קולומביה ולהקדיש את כל זמנך או את רובו לפחות לאיזור פטגוניה שבו אתה גם כך מתכנן לטייל.

לילך
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. יעוץ בנושא מסלול של חודש בארגנטינה תגובה ל - 1 29/07/2010 14:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יותם קאסאזולה יותם קאסאזולה לא מחובר יותם קאסאזולה  משתמש פעיל 1420 הודעות עד כה
הי ניסן
כמה הערות:
א. טמפרטורת מי הים לחופי מאר דל פלאטה (ושאר חופי האזור) עולה לרמה סבירה רק לקראת אמצע נובמבר (וגם אז זה לא חם במיוחד...), כך שאם אינך מגיע לשם מסיבה אחרת, אולי מוטב לוותר על יעד זה.
ב. בפרובינציה של קורדובה יש ה מ ו ן מה לעשות, אך בטיול בו חדש בלבד, בו אתה מעונין "לחרוש" את בואנוס איירס והדרום, אני סבור שמוטב שלא תשקיע זמן נוסף במקומות נוספים, ולכן לטעמי עליך לוותר על הטיול בקורדובה.
ג. מאותה הסיבה אני גם סבור שאין טעם שתרחיק עד לאושואיה (נסיעת אוטובוס מתישה של כ 12 שעות מאל קלפאטה, וגם צריך לחזור...).
אני בהחלט סבור שתכנית כזו תהיה מוצלחת עבורך:
בואנוס איירס
פוארטו מדרין
ברילוצ'ה ואזורי האגמים הארגנטינאי והצ'יליאני
אל קלפאטה וסביבתה
בואנוס איירס
בנושא הכסף = קח איתך כ 1500 דולר, יש מצב שישאר לך גם מספיק לטובלרון בדיוטי פרי בטיסה הביתה Wink
אשמח לעזור בכל שאלה נוספת !
להתראות, יותם אדלמן, בשם צוות "קאסה זולה" = סוכנות נסיעות, אכסניה והשכרת דירות בבואנוס איירס, ארחנטינה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. יעוץ בנושא מסלול של חודש בארגנטינה תגובה ל - 3 29/07/2010 22:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוקי תודה....

אז מבחינת חלוקת הזמן איך זה ניראה?

שבוע+ בבואנוס, יומיים שלושה בפוארטו מאדרין, שבוע בברילוצ'ה ושבוע באל קלאפטה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. יעוץ בנושא מסלול של חודש בארגנטינה תגובה ל - 4 01/08/2010 00:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 7392 הודעות עד כה
בתוכנית שלך אני לא רואה את המפלים, אחד המקומות הכי מרשימים בארץ המלאת אתרים שווים Smile
לאל קלפטה לא צריך יותר מ2-3 ימים, או שבתוך השבוע אתה מתכוון לנסוע לפיץ רוי, אז כבר יגיוני.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. יעוץ בנושא מסלול של חודש בארגנטינה תגובה ל - 5 01/08/2010 01:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כן אני באמת חשבתי על האיגוואסו.... אבל זה שווה את הנסיעה הארוכה מבואנוס וחזרה בשביל יום אחד בפארק??

ומה זה הפיץ' רוי הזה? לא נתקלתי בזה עדיין...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. יעוץ בנושא מסלול של חודש בארגנטינה תגובה ל - 6 01/08/2010 15:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 7392 הודעות עד כה
אם אתה מגיע לקלפטה כדי לטייל בקרחונים מספיקים יומיים+ יום ההגעה, אז 3, את היתר, לפחות 3 ימים לאיגואסו, יום לצד ארגנטינאי, יום לצד ברזילאי+ פארק הציפורים הנדירות, מהמם!!
בקשר לטיסות, תשאל כאן לחבר'ה הסוכנים, אני בעלת ת.ז ארגנטינאי, טיסה הלוך ושוב לאיגואסו, בקנייה מראש יצאה לי יותר זול מאוטובוס, ובשאלת הכדאיות, בטח שכן, בעיקר המפלים ישארו לך חקוקים לתמיד Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. יעוץ בנושא מסלול של חודש בארגנטינה תגובה ל - 7 01/08/2010 15:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה...

לגבי הטיסות לאיגואסו גם אני ראיתי שהטיסות לשם וחזרה לא הרבה יותר יקרות מאשר האוטובוסים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מכונת הזמן תעשיות בע"מ תגובה ל - 4 01/08/2010 18:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יותם קאסאזולה יותם קאסאזולה לא מחובר יותם קאסאזולה  משתמש פעיל 1420 הודעות עד כה
הי ניסן
את זמנך, בהתאם לתכנית שהצעתי, תוכל לחלק כך, פחות או יותר:
בואנוס איירס = יומיים-שלושה
פוארטו מדרין וסביבתה = יומיים-שלושה
ברילוצ'ה ואזורי האגמים, הארגנטינאי והצ'יליאני = כשבועיים
אל קלפאטה + אל צ'אלטן = ארבעה-חמישה ימים
בואנוס איירס = שלושה-חמישה ימים (הימים שנותרו לך)
אשמח להוסיף ולעזור בכל שאלה ובקשה נוספות !
להתראות, יותם אדלמן, בשם צוות "קאסה זולה" = סוכנות נסיעות, אכסניה והשכרת דירות בבואנוס איירס, ארחנטינה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. מכונת הזמן תעשיות בע"מ תגובה ל - 9 01/08/2010 18:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה ו....
שאלה למכונת הזמן תעשיות בע"מ....

אתה לא ממליץ להגיע לאיגאווסו?

אגב אני מסיים את הטיול באל קלאפטה ומשם יש לי טיסה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. אני לא תגובה ל - 10 02/08/2010 15:16 לתגובה קודמת
הי ניסן
אני ממליץ לך לעשות מה שטוב עבורך = מה שנכון לך ע"פ האופי והקצב המתאימים לטיול שאתה רוצה.
כל יעד נוסף (כולל איגואסו) שתוסיף לתכנית שהצעתי, יעלה לך בעוד ימים של נסיעות/טיסות שיבואו על חשבון ימי טיול במקומות אחרים = מה שיהפוך את הטיול כולו ללחוץ יותר וחוויתי פחות.
חשוב איזה סגנון מתאים לך יותר = הלחוץ יותר או הרגוע יותר ?
אשמח לעזור בכל שאלה נוספת !
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:סלטה והקראטרה
להודעה הבאה:פרו ובוליביה בהריון

איסתא - טיסות, מלונות, נופש טיסות
ארץ
עיר
יציאה  
חזרה  

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

אירופה

צפון אמריקה

אסיה - המזרח הרחוק

דרום אמריקה

מרכז אמריקה

אוסטרליה ואוקיאניה

אפריקה

מידע למטייל

דרושים ; עידכוני RSS ; מפת אתר ; תקנון האתר

Copyright © 1999 - 2010. Created by Lametayel.co.il * למטייל ברשת 1999 - 2010 © כל הזכוית שמורות.

פרסמו אצלנו