|
|
| 3. יעוץ בנושא מסלול של חודש בארגנטינה תגובה ל - 1 |
29/07/2010 14:37   |
 |
יותם קאסאזולה |
1420 הודעות עד כה |
|
|
הי ניסן
כמה הערות:
א. טמפרטורת מי הים לחופי מאר דל פלאטה (ושאר חופי האזור) עולה לרמה סבירה רק לקראת אמצע נובמבר (וגם אז זה לא חם במיוחד...), כך שאם אינך מגיע לשם מסיבה אחרת, אולי מוטב לוותר על יעד זה.
ב. בפרובינציה של קורדובה יש ה מ ו ן מה לעשות, אך בטיול בו חדש בלבד, בו אתה מעונין "לחרוש" את בואנוס איירס והדרום, אני סבור שמוטב שלא תשקיע זמן נוסף במקומות נוספים, ולכן לטעמי עליך לוותר על הטיול בקורדובה.
ג. מאותה הסיבה אני גם סבור שאין טעם שתרחיק עד לאושואיה (נסיעת אוטובוס מתישה של כ 12 שעות מאל קלפאטה, וגם צריך לחזור...).
אני בהחלט סבור שתכנית כזו תהיה מוצלחת עבורך:
בואנוס איירס
פוארטו מדרין
ברילוצ'ה ואזורי האגמים הארגנטינאי והצ'יליאני
אל קלפאטה וסביבתה
בואנוס איירס
בנושא הכסף = קח איתך כ 1500 דולר, יש מצב שישאר לך גם מספיק לטובלרון בדיוטי פרי בטיסה הביתה 
אשמח לעזור בכל שאלה נוספת !
להתראות, יותם אדלמן, בשם צוות "קאסה זולה" = סוכנות נסיעות, אכסניה והשכרת דירות בבואנוס איירס, ארחנטינה
|
|
|
|
|
| 5. יעוץ בנושא מסלול של חודש בארגנטינה תגובה ל - 4 |
01/08/2010 00:43   |
| |
שושי |
7392 הודעות עד כה |
|
|
בתוכנית שלך אני לא רואה את המפלים, אחד המקומות הכי מרשימים בארץ המלאת אתרים שווים
לאל קלפטה לא צריך יותר מ2-3 ימים, או שבתוך השבוע אתה מתכוון לנסוע לפיץ רוי, אז כבר יגיוני.
|
|
|
|
|
| 7. יעוץ בנושא מסלול של חודש בארגנטינה תגובה ל - 6 |
01/08/2010 15:11   |
| |
שושי |
7392 הודעות עד כה |
|
|
אם אתה מגיע לקלפטה כדי לטייל בקרחונים מספיקים יומיים+ יום ההגעה, אז 3, את היתר, לפחות 3 ימים לאיגואסו, יום לצד ארגנטינאי, יום לצד ברזילאי+ פארק הציפורים הנדירות, מהמם!!
בקשר לטיסות, תשאל כאן לחבר'ה הסוכנים, אני בעלת ת.ז ארגנטינאי, טיסה הלוך ושוב לאיגואסו, בקנייה מראש יצאה לי יותר זול מאוטובוס, ובשאלת הכדאיות, בטח שכן, בעיקר המפלים ישארו לך חקוקים לתמיד
|
|
|
|
|
|
|
|