פורטל המטיילים הגדול
טיולים בעולם למטייל »
טיולים בישראל טיולי »
שירותי תיירות זה כדאי לך »
כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. תוכנית לחודש וחצי במרכז אמריקה אשמח לתגובות 21/07/2010 18:13 לתגובה הבאה
  itai2k לא מחובר itai2k  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום, אני וחברה שלי נוסעים לחודש וחצי במרכז אמריקה
כאשר הנחיתה בקנקון והחזרה מפנמה סיטי.

הנה המסלול:

מקסיקו:
איסלה מוחרס 2-3 ימים
פלאיה דל קרמן 2-3 ימים
אי קוסומל 2-3 ימים
טולום יום-יומיים

(טיסה לגוואטמלה סיטי)

גוואטמלה:
נוסע לאנטיגואה ומשם טרק יומי לוולקאן פקאיה סה"כ 2-3 ימים
אחרי זה לפנחצ´ל ומיד לסן פדרו (בלי להתעכב בפחצ´נל) 2-3 ימים
סן מרקוס 2-3 ימים
(התלבטות אם להחליף את סן פדרו וסן מרקסום עם סמוק שמפיי)

(טיסה לקוסטה ריקה)
אני רוצה לנחות ישר בקפוס ולא בסן חוזה

קוסטה ריקה:
מנואל אנטוניו 2-3 ימים
חאקו 3 ימים(האם שווה להשקיע 3 ימים?)
מונטזומה 2-3 ימים
סנטה תרזה 2-3 ימים

(טיסה לפאנמה סיטי)

מיד אחרי הנחיתה טיסה לאיי סן בלאס 4 ימים
ואז חזרה לפנמה סיטי כמה ימים לשהות שמה ומשם הטיסה חזרה הביתה

-----------------

אני יודע שזה מאוד לחוץ ושיש מקומות שאנחנו מפספסים..
אבל רוב הנסיעות שלנו הם לא ארוכות ומכיוון שרוב החופים הם כמעט אותו הדבר אנחנו מרשים לעצמנו לעשות את זה..

אשמח לקבל תגובות על המסלול, דברים שרצוי שנשנה, דברים שכדאי להוסיף, טיפים על המקומות שניהיה, אם אתם חושבים שכדאי להשקיע במקום יותר או פחות אני גם אשמח לקבל תגובה.

תודה מראש לכל העוזרים!!
סמן להדפסה   שליחה לחבר הוספת תגובה
2. תוכנית לחודש וחצי במרכז אמריקה אשמח לתגובות תגובה ל - 1 21/07/2010 18:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  leucistic9724 לא מחובר leucistic9724  משתמש פעיל 189 הודעות עד כה
שלום!

אני מאוד מאוד לא ממליץ לכם ללכת לפי המסלול אותו רשמת.
זה יהיה ממש ללכת כדי "לעשות וי". לא תספיקו להנות בכלל מהמקומות אלייהם תגיעו וכבר תאלצו לעזוב.

בקוסטה ריקה לבדה דרושים לכל הפחות שלושה שבועות כדי לראות משהו והמקומות שבחרתם הם מש לא הבחירה הנכונה בהתחשב בכך שזו הפעם הראשונה שלכם שם.
גואטמלה כנ"ל זמנים לא ריאלים לחלוטין.

אני מבין שכסף אינו מהווה בעיה שכן אתם מוכנים לטוס ממקום למקום. הייתי מציע לכם להוריד 2 מדינות מהמסלול ולהתמקד. אני משער שזה ישמע לכם הרבה שכן תכננתם להספיק לראות הכל, אבל תאמינו לי שאתם רק תסבלו אם במקום להנות מכל מקום כבר תחשבו על איך יוצאים ממנו.

לרוב נהוג לחשוב על גואטמלה וקוסטה ריקה כמדינות של פעילויות שונות ואתרים ועל דרום מכסיקו ופנמה כמדינות נופש וחופים (אני לא ממש אוהב את האמירה הזו אבל בגדול החופים לא משהו בקוסטה ריקה וגם לא בגואטמלה). הייתי מתמקד כחודש עד שלושה שבועות בגואטמלה/קוסטה ריקה ואת הזמן הנותר מקדיש לפנמה/מכסיקו.

או, שבוע במכסיקו, שלושה בגואטמלה/קוסטה ריקה ושבועיים בפנמה.

אם אתם מגיעים לקוסטה ריקה, ישנם כמה מקומות הרבה יותר יפים ושווים מאשר אלה שציינת. על חאקו הייתי מוותר (תיירותי ואמריקקי) וגם סנטה תרזה לא איזו מציאה גדולה בהתחשב במקומות אחרים במדינה.

בברכה,

איתי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תוכנית לחודש וחצי במרכז אמריקה אשמח לתגובות תגובה ל - 2 22/07/2010 10:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  chudiny לא מחובר chudiny  משתמש בינוני 113 הודעות עד כה
שלום
אני מסכים עם הנאמר, באמת קצת יותר מידי בזמן הנתון.
בהנחה שהטיסות שלכם הלוך חזור כבר סגורות, זה מה שהייתי מציע:
שבוע ראשון במקסיקו, קצת לנוח מהטיסה ולהנות מהחופים (לא יותר משני מקומות, ממליץ על טולום ועוד אחד מהשאר)
משם אפשר לעבור לגוואטמלה בטיסה קצרה, שלושה שבועות יספיקו למספר נקודות יפות ומהנות (אנטיגואה, אטיטלן, סמוק, טיקל או כל מה שתחליט)
ואז טיסה לפנמה לשבועיים אחרונים, שיכולים לכלול ביקור בשני קבוצות איים שונות (בוקאס וסן בלאס) 2-3 ימים בבוקטה (קצת אויר הרים צלול כקפה) והשאר בפנמה סיטי.

מקווה שעזרתי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תוכנית לחודש וחצי במרכז אמריקה אשמח לתגובות תגובה ל - 3 28/07/2010 14:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה על התגובות..
אני אקח לתשומת ליבי את מה שרשמתם...

התכנון שרשמתי הוא תכנון ל38 יום שעומדים לרשותי 44..
ככה שיש לי ימים לתת אם אני יהנה במקומות מסויימים ואם אני לא יהנה במקום אחד אני יוכל ללכת ממנו מוקדם מהתכנון ולתת את הימים האלה במקומות שאני כן יהנה...

בהתחשב במסלול שרשמתי... מה כדאי להוריד ומה כדאי להוסיף?
איפה כדאי להשקיע יותר איפה כדאי להשקיע פחות?

האם ידוע כמה עולות טיסות בין המדינות שרשמתי?

תודה על התגובות!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תוכנית לחודש וחצי במרכז אמריקה אשמח לתגובות תגובה ל - 4 29/07/2010 07:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  גדליהו מהגרעין לא מחובר גדליהו מהגרעין - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 722 הודעות עד כה
אני התרשמתי שאתם בטיול חופים וסתלבט
והשאלה היחידה האם שווה לכם כל הזמן להתרוצץ בין כ"כ הרבה חופים
למשל קוסטה ריקה: מנואל אנטוניו וחאקו די קרובים ועל אותה רצועת חוף.
מונטזומה וסנטה תרזה גם פחות או יותר אותה סביבה
אולי כדאי לקצץ פה ולנוע לחופים שבקריבים ומשם גם תוכלו להמשיך לכיוון פנמה אולי דרך בוקאס
וכמו שנאמר יש גם עוד הרבה חופים אחרים באותן מדינות שבחרתן -כך שאולי כדאי להוריד מדינה אחת ולמקסם את החופים בשאר המדינות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. תוכנית לחודש וחצי במרכז אמריקה אשמח לתגובות תגובה ל - 5 29/07/2010 21:49 לתגובה קודמת
תודה על התגובה...

בעיקרון הטיול הוא די חופים וסתלבט. למרות שגם רצוננו הוא לשאוב קצת מהתרבות ומהג'ונגלים במדינות שניהיה בהם.

אנחנו לא מכירים ולא יצא לנו לדבר עם אף-אחד שהיה במקומות, מה גם שכל אחד אומר משהו אחר.
אני מנסה לבנות איזה תוכנית כללית ומנסה לשנותה ע"י המלצות מאנשים שונים וחקירה על המקום.

אני בהחלט אשמח לקבל מידע על מקומות כמו סמוק שמפי אם למישהו יש רעיונות אשמח לאמצם!

שוב תודה,
איתי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ויזה לקובה
להודעה הבאה:טיסות פנימיות במקסיקו ,מה עדיף?

איסתא - טיסות, מלונות, נופש טיסות
ארץ
עיר
יציאה  
חזרה  

אירופה

צפון אמריקה

אסיה - המזרח הרחוק

דרום אמריקה

מרכז אמריקה

אוסטרליה ואוקיאניה

אפריקה

מידע למטייל

דרושים ; עידכוני RSS ; מפת אתר ; תקנון האתר

Copyright © 1999 - 2010. Created by Lametayel.co.il * למטייל ברשת 1999 - 2010 © כל הזכוית שמורות.

פרסמו אצלנו