פורטל המטיילים הגדול
טיולים בעולם למטייל »
טיולים בישראל טיולי »
שירותי תיירות זה כדאי לך »
כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בהמלצה על מלונות:מלון הנסיכה או מג'יק סאנרייז 20/06/2010 14:59 לתגובה הבאה
  annachoen לא מחובר annachoen  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
היי,
אני זקוקה לעזרה בהמלצה על מלונות באילת שמתאימים לחופשה משפחתית עם ילדים קטנים,קיבלתי עמלצות על :מלון הנסיכה או מג'יק סאנרייז.

תודה ושבוע טוב,
סמן להדפסה   שליחה לחבר הוספת תגובה
2. עזרה בהמלצה על מלונות:מלון הנסיכה או מג'יק סאנרייז תגובה ל - 1 20/06/2010 17:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ronan ronan לא מחובר ronan  משתמש פעיל 2823 הודעות עד כה
לא מכיר את הנסיכה אבל במגיק סאנרייז מאד נהנינו(ילדיי גדולים)-הוא מאד מתאים למשפחות עם ילדים קטנים!
האוכל מעולה -החדרים נוחים-הבריכה כיפית.
קחו בחשבון(לנו זה היה עדיף)שהמלון מחוץ לעיר ולא במרחק הליכה מהטיילת.
שני המלונות-סאנרייז(פתאל) והנסיכה(ישרוטל)שייכים לרשתות מלונאות מובילות וטובות.
בהצלחה-רונן

"האנשים חיים איש תחת חסותו של רעהו"- פתגם אירי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בהמלצה על מלונות:מלון הנסיכה או מג'יק סאנרייז תגובה ל - 2 26/06/2010 12:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  cifnao לא מחובר cifnao  משתמש פעיל 167 הודעות עד כה
חמוד שלי יש לך טעות:
מלון הנסיכה לא שייך לישרוטל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה בהמלצה על מלונות:מלון הנסיכה או מג'יק סאנרייז תגובה ל - 3 26/06/2010 15:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה-משום מה חשבתי כך כנראה החלפתי אותו בספורט.ישרוטל באילת חולשת על ים מלונות.תודה על התיקון.
רונן

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה בהמלצה על מלונות:מלון הנסיכה או מג'יק סאנרייז תגובה ל - 4 28/06/2010 20:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  karin1989 לא מחובר karin1989  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
אל תעשי את זה ! אל תזמיני את מגיק סאנרייס זה המלון הכי גרוע שהייתי בו בחיים שלי, מלון ממש לא נקי ,קשקושים על הקירות בחדר , אוכלוסיה לא משהו בכלל ,עובדים חצופים,אין פרטיות-נכנסים לך לחדר בלי לדפוק בדלת בלי להתחשב בשלט לא להפריע (אותי הפתיעו מתי שהתלבשתי) אוכל ברמה נמוכה,שערות באוכל ..יש עוד הרבה דברים לא טובים שם,הנסיכה ך]י מה שאני יודעת ברמה יותר טובה -הסאנרייז ברמה של 3 כוכבים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עזרה בהמלצה על מלונות:מלון הנסיכה או מג'יק סאנרייז תגובה ל - 5 28/06/2010 22:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
התגובה הזו נראית לי חשודה גם משום היותה הודעה ראשונה ואולי יזומה וגם נוטפת נקמנות או רגשנות או אינטרסים.
אני אזרח מהשורה ולא חשתי דבר ממה שהוצהר פה ואפילו הפוך.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. עזרה בהמלצה על מלונות:מלון הנסיכה או מג'יק סאנרייז תגובה ל - 6 29/07/2010 17:59 לתגובה קודמת
טלי מאילת טלי מאילת לא מחובר טלי מאילת  משתמש פעיל 943 הודעות עד כה
לא יודעת אם עדיין רלבנטי.
2 המלונות כל אחד בקצה העיר אילת , מרחק 15 דקות נסיעה מהים,הנסיכה קרוב יותר לריף הדולפינים, שניהם באותו מרחק מקניון מול הים, וממרכז הקניות קרוב יותר מג'יק סאן רייז.
המלון עצמו צמוד לקיבוץ אילות וממנו אפשר לצאת (יותר קרוב, אם כי המרחק זניח כשיש רכב) לטיולי ערב בסביבה, תמנע, חי בר קבוץ לוטן,
אני מציינת טיולי ערב כי החום בלתי נסבל וחסר אחריות לצאת לטיול משך היום.
מלון הנסיכה מדורג 5 כוכבים והוא יותר סטייליסטי, גם שם פעילויות לילדים.
אני מציעה לחפש מלונות יותר בחוף הים באילת, קרובים למסעדות, ארמון המלכים, איימאקס ועוד אטרקציות מקומיות לטיילת, למול בלי לחפש חנייה, שכמעט ואין בחודשים אלה ויקרה.
אם יש עוד שאלות אפשר לשאול כאן או לפנות אלי למייל:

טלי מאילת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מצרים ברמדאן
להודעה הבאה:הר הכרמל - אפשרי לעשות קמפינג בשטח?

איסתא - טיסות, מלונות, נופש טיסות
ארץ
עיר
יציאה  
חזרה  

אירופה

צפון אמריקה

אסיה - המזרח הרחוק

דרום אמריקה

מרכז אמריקה

אוסטרליה ואוקיאניה

אפריקה

מידע למטייל

דרושים ; עידכוני RSS ; מפת אתר ; תקנון האתר

Copyright © 1999 - 2010. Created by Lametayel.co.il * למטייל ברשת 1999 - 2010 © כל הזכוית שמורות.

פרסמו אצלנו