תאילנד היא אחד היעדים הטובים ביותר לחופשה: אפשר לנקות את הראש על אחד החופים באיים ולזלול בננה לוטי או ליהנות ממגוון התרבויות של צפון המדינה. וכמובן - בנגקוק, המטרופולין הענק, עם המקדשים הרבים, הקניונים ושווקי הלילה - החלום הרטוב של כל חובב קניות. פורום זה הוא המקום לשאול שאלות, שיעזרו לכם לתכנן טיול קצר של שבועיים-שלושה או טיול ארוך יותר בתאילנד.
1. נודלס עם עם עוף בדוכנים/מסעדה---בכערת חרסינה או בפלסטיק
2. פיצה בינונית במסעדה--עם נקניק פפרוני או עם אננס
3. ארוחה במקדונלדס--בעמידה או בישיבה
4. שיק פירות-- טנמו או סאפאלואו מלגו
5. בקבוק קולה--פפסי או קולה גדול או קטן
אח שלי כול מה שרשמת לא עובר את ה200 באט אז טייל בראש שקט
ואיי ואאי אבי
עשית לי חשק לדוכני האוכל
במיוחד אני נזכר במוכרת האגרולים בקאוסאן
קטנה יפה כמו בסרטים
מטגנת את האגרולים על המקום...
יום אחד עברת המשטרה או חיילים לא יודע בדיוק מה
ולקחו לה את השמשיה
היא הסבירה שאסור להיות על הכביש עם הציוד
מזל שהצליחה לעלות מהר למדרכה עם עגלת ההאגרולים שלה
בקצור לא דואג
יותר בגלל הסקרנות... אלפרדו - בליסימו...
גם בחופים של פאטייה אסור להם למכור בתוך החוף אלה רק בכביש הראשי ואז שמגיע מכונית משטרה אתה רואה שכולם בורחים פעם אחד אחת מהם נכנסה למים וחיכתה איזה שעה בתוך המים עם המגש האוכל ביד עד שהשוטרים ילכו אני זוכר שהיא יצאה מהמים כל התיירים שהיו בחוף קנו רק ממנה הכל ואיזה מפוחדת היא הייתה בזמן הזה כולם ריחמו עליה ואפילו נתנו לה טיפים שמנים .
פאטייה(גודל:14.32KB)
פאטייה(גודל:6.58KB)
הנשמה בארץ הגוף בתאילנד
סמן להדפסה
הודעה סגורה
7. מה שאבי תיאר ראיתי גם בחוף בפרא ננג.תגובה ל - 6
24/06/2009 22:00
ארז1
3186 הודעות עד כה
אבל לא רק אלו עם האוכל ברחו, גם כל עושי המסאז'ים ומוכרי המזכרות.
כולם נעלמו לאיזה שעה.
P1000337.JPG(גודל:20.98KB)
resized_IMG_0941.jpg(גודל:9.17KB)
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it's called the present.
אני שותף לאהבתכם לאוכל תאילנדי ובהתאם לאורח החיים התאילנדי אוכל כמעט יום יום במסעדות. התאילנדים הוא עם שמקדיש תשומת לב רבה לאוכל, טעמו ואיכותו. אנחנו מקדישים הרבה מרץ וזמן לאתר את המסעדות הטובות ביותר שיש כי בעצם כל ערב יוצאים לאכול. אני אוהב לנהוג בבנגקוק כך שמרחקים לא מטרידים אותי. מכיוון שתמיד מצטרפים אלינו תאילנדים (השמוש בצורת זכר היא רק לשם המחשה...חח) יש לי תמיד ביקורת לגבי טיב המסעדה מתאילנדים נוספים.
בגדול - אנחנו אוכלים כ 5 פעמים בשבוע ב 2-3 מסעדות קבועות שהן הכי איכותיות בעיננו ובעוד ערב או שניים מנסים מסעדות חדשות שהומלצו לנו או שבהם אנחנו נפגשים עם חברים. לאט לאט נוצרת רשימה של מסעדות מעולות שהופכות למסעדות הבית ובהן אנחנו אוכלים באופן קבוע.
המסעדות כל כך טובות שקשה למצוא להן תחליף. מי מכם שיצא לו לאכול באחת מהן, יפתח את העיניים לגבי אוכל תאילנדי.
הלואי והייתי יכול להמליץ כאן - אבל אין סיכוי שתמצאו אותן ללא עזרה. אני רק יכול להציע שכל מי מחברי הפורום שמגיע לתאילנד - מוזמן להצטרף בכיף.
תחת הבניין שלי יש את אחת ממסעדות הנהר המפורסמות - נקראת Bua - מסעדה טובה מאד אך פחות מהקבועות שלנו. רק במקרי עצלות חריפה או עייפות, נזמין שישלחו לנו אוכל לדירה מהמסעדה הזו.
המסעדה התאילנדית הטובה ביותר שאי פעם אכלתי בחיי (יש לזה גיבוי מהרבה תאילנדים ולאורך זמן) - נמצאת ברח' Ramkamhaeng סוי 112 - בתוך שכונה (mooban) על שפת אגם מלאכותי - כל מנה שם זה דליקטס שלא נברא.... נקראת Roen Ross
באמת נסחפתי קצת עם הגעגועים לאוכל התאילנדיהצהרה - כל האמור לעיל הינו דעתי האישית בלבד הנובעת מטעמי האישי וניסיוני