|
|
|
| 4. מסכים עם עמית תגובה ל - 3 |
26/04/2009 03:25   |
|
אתה לא בכיוון עמית (לא עמית המנהל). זה שהטרקים האלו נקראים great walks לא הופך אותם לנבחרים באיזושהי צורה. אם אתה מחפש לעשות את הדברים שכולם עושים, נראה לי שניו זילנד לא היעד בשבילך.
כל כך קל לברר מידע על טרקים נוספים, יותר יפים ופחות פופולרים מהגרייט ווקס.
לדוגמא, ראקיורה הוא 3 ימים של הליכה ביער. לא משהו שאין ב 45 טרקים אחרים בנ"ז. מסיבה כלשהי doc החליטו שהוא אחד ה great walks. אל תצפה לראות שם משהו שישאיר אותך עם פה פעור.
דוגמא נוספת היא רוטברן, טרק בנוף אלפיני יפה וגם די קל להליכה, רק שיש במאונט אספיירינג לפחות שני טרקים אחרים שאני חושב עליהם כרגע שהם יותר יפים, וקצת יותר קשים ממנו.
אי אפשר לכמת ככה טרקים.. זה כמו שתגיד מה יותר יפה, ניו זילנד או טזמניה. לא בר השוואה.
אני חושב שאם תקרא על ניו זילנד ואחר כך תבוא עם שאלות, תקבל תשובות יותר מעמיקות ורציניות. אף אחד לא יעשה את העבודה הזו בשבילך.
dunlop זו לא רק חברה לצמיגים
|
|
|
|
|
| 6. כמעט כל אחד יוצא דופן... בדרכו תגובה ל - 5 |
26/04/2009 23:06   |
| |
Or |
1624 הודעות עד כה |
|
|
קודם כל, מומלץ לקרוא את פרוייקט הטראקים, לא סתם עשו אותו.
http://www.lametayel.co.il/archive/article.asp?pt=1&id=2 76&postid=244&dest_id=130&dest_type=2
כרגע לא מתחשק לי לתת כאן את "מצעד הטראקים הגדולים", אבל אולי זה בגלל שלא תפסתי ראש מתאים.
נכון, הטונגורירו הוא חד יומי (אני לא כל כך מסכים עם ההמלצה הכל כך גורפת על החד יומי....)
אבל כל טראק ייחודי בדרכו, הוואנגאנוי הוא היחיד שהוא שייט בקאנו. וואיקארימואנה הוא באיזור הכי לא מתוייר מבין הגרייט ווקס ולדעתי גם היחיד שלא צריך להזמין מראש.
האייבל טזמן וההיפי הם היחידים שנמצאים לאורך החוף (נדמה לי שהאייבל טזמן הוא היחיד שבו אפשר להעביר בו את התיקים הגדולים במים, וגם אפשר לשלב בו שייט בקיאק, בסירה והליכה) , המילפורד היחיד שדורש שייט בכניסה וביציאה, הקפלר הוא מעגלי, מרחק הנסיעה בין תחילת הרוטברן לסופו הוא הארוך ביותר ואני חושב שההליכה בו היא הקצרה ביותר (למעט הלא הליכה בוואנגאנוי).
אני באמת חושב שכל אחד ייחודי בדרכו, ושלדקל יש קיבעון נגד הגרייט ווקס בכלל, והמילפורד בפרט.
|
|
|
|
| 7. כמעט כל אחד יוצא דופן... בדרכו תגובה ל - 6 |
27/04/2009 09:26   |
|
|
אני מצאתי את הערייט וולקס יותר מרשימים מרוב הטרקונים או הנופים האחרים שראיתי בניו זילנד. אני משער שמי שהכניס אותם לרשימה הזאת ידע על מה הוא מדבר.
|
|
|
|
|
|
|
|